考生在线咨询

  • 专升本咨询
  • 高起专/基金咨询
  • 全校专业咨询
  • 申请费用咨询
  • 低学历高升专
  • 低学历高升本
  • 街上报名
  • 免费注册送体验金微信公众号 免费注册送体验金微信公众号
    归来顶部∧
    迎接访问免费注册送体验金 ! 基金网站为民间交流网站,第一为普遍考生提供报考指导服务,血站信息仅供学习交流使用,法定信息以江苏省教育考试院www.jseea.cn为准。
  • 咨询电话:0512-67311639
  • 刺探成考刺探成考
  • 在线课堂在线课堂
  • 成考视频成考视频
  • 读书中心读书中心
  • 知识分子学位知识分子学位
  • 选定分数线选定分数线
  • 都市:
  • 天津
  • 保定
  • 太原
  • 张家口
  • 银川市
  • 喀什
  • 济南
  • 淮阴
  • 衡阳
  • 南昌市
  • 东京
  • 宿迁
  • 滨州
  • 成考系统:
  • 湖南成人高考预报名系统
  • 选定查询
  • 贡献查询
  • 成考辅导
  • 申请结果查询
  • 成考党籍查询系统
  • 迎接关注微信公众号
  • 考生查询服务大厅
  • 考生交流群
  • 驾驶证打印入口
  • 到处位置: 免费注册送体验金 > 题目题库 > 高起本 > 正文

    2020年就是成材高考高起点英语完形填空练习及答案

    2020-02-11 11:14:46   来源:免费注册送体验金    点击: 读书交流群+ 进入 微信公众号+ 关心
    笔者:赵先生
      【导读】想要到位2020年注册送38元体验金的校友,趁着现在时间可以优异的复习,累计跟着免费注册送体验金来看望2020年注册送38元体验金的模拟题及答案,更多2020成人高考模拟试题、2020成考经验等信息,请及时关注“免费注册送体验金”微信公众号获取!

      2020年就是成材高考高起点英语完形填空练习及答案

      一、通读下面的散文,控制其大意。副每小题的四个选择中选出可填入相应空白处的超级选择,并把他前面的大写字母填入左边括号里。

      Mr. Jones woke early one morning, before the sun had risen. It was a beautiful morning, _1_ he went to the window and looked out. He was _2_ to see a neatly-dressed and mid-aged professor, who _3_ in the university just up the road from Mr. Jones‘ house, coming the direction of the town. He had grey hair thick glasses, and was _4 an umbrella, a morning newspaper and a bag. Mr. Jones thought that he must have _5_ by the night train _6_ taking a taxi.

      Mr. Jones had a big tree in his garden, and the children had tied a long 7_ to one of the branches, so that they could swing on it.

      Mr. Jones saw the professor _8_ when he saw the rope and looked carefully up and down the road. When he saw that there was _9_ in sight, he stepped into the garden (there was no fence), put his umbrella, newspaper, bag and hat nearly on the grass and _10_ the rope. He pulled it _11_ to see whether it was strong enough to take his weight, then ran as fast as he could and swung into the _12_ on the end of the rope, his grey hair blowing all around 13_. _14 he swung, sometimes taking a few more _15_ steps on the grass when the rope began to swing _16 slowly for him.

      _17_ the professor stopped, straightened his tie, combed his hair carefully, put on his hat, _18_ his umbrella, newspaper and bag, and continued _19_ his way to the university, looking as _20_ and correct and respectable as one would expect a professor to be.

      ( )1.A. because B. as C. so D. for

      ( )2.A. surprised B. glad C. worried D. excited

      ( )3.A. studied B. worked C. stayed D. lived

      ( )4.A. passing B. doing C. carrying D. sending

      ( )5.A. left B. gone C. taken D. arrived

      ( )6.A. because of B. instead of C. by D. with

      ( )7.A. rope B. line C. stick D. ruler

      ( )8.A. run B. walk C. jump D. stop

      ( )9.A. nothing B. nobody C. no room D. no house

      ( )10.A. carried B. grasped C. took D. threw

      ( )11.A. hard B. high C. heavily D. greatly

      ( )12.A. garden B. tree C. land D. air

      ( )13.A. hands B. his shoulders C. his face D. his neck

      ( )14.A. Backwards and forwards B. Up and down

      C. Left and right D. Around and around

      ( )15.A. running B. stopping C. rising D. falling

      ( )16.A. enough B. more C. too D. less

      ( )17.A. At first B. At last C. At once D. At least

      ( )18.A. set up B. gave up C. send up D. picked up

      ( )19.A. on B. for C. by D. with

      ( )20.A. clean B. slow C. funny D. quiet

      参考答案:

      1.C 2.A 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A 8.D 9.B 10.B 11.A 12.D 13.C 14.A 15.A 16.C 17.B 18.D 19.A 20.D

      二、通读下面的散文,控制其大意。副每小题的四个选择中选出可填入相应空白处的超级选择,并把他前面的大写字母填入左边括号里。

      Mr. Jones woke early one morning, before the sun had risen. It was a beautiful morning, _1_ he went to the window and looked out. He was _2_ to see a neatly-dressed and mid-aged professor, who _3_ in the university just up the road from Mr. Jones‘ house, coming the direction of the town. He had grey hair thick glasses, and was _4 an umbrella, a morning newspaper and a bag. Mr. Jones thought that he must have _5_ by the night train _6_ taking a taxi.

      Mr. Jones had a big tree in his garden, and the children had tied a long _7_ to one of the branches, so that they could swing on it.

      Mr. Jones saw the professor _8_ when he saw the rope and looked carefully up and down the road. When he saw that there was _9_ in sight, he stepped into the garden (there was no fence), put his umbrella, newspaper, bag and hat nearly on the grass and _10_ the rope. He pulled it _41_ to see whether it was strong enough to take his weight, then ran as fast as he could and swung into the _42_ on the end of the rope, his grey hair blowing all around _43_. _44_ he swung, sometimes taking a few more _45_ steps on the grass when the rope began to swing _46_ slowly for him.

      _47_ the professor stopped, straightened his tie, combed his hair carefully, put on his hat, _48_ his umbrella, newspaper and bag, and continued _49_ his way to the university, looking as _50_ and correct and respectable as one would expect a professor to be.

      ( )1.A. because B. as C. so D. for

      ( )2.A. surprised B. glad C. worried D. excited

      ( )3.A. studied B. worked C. stayed D. lived

      ( )4.A. passing B. doing C. carrying D. sending

      ( )5.A. left B. gone C. taken D. arrived

      ( )6.A. because of B. instead of C. by D. with

      ( )7.A. rope B. line C. stick D. ruler

      ( )8.A. run B. walk C. jump D. stop

      ( )9.A. nothing B. nobody C. no room D. no house

      ( )10.A. carried B. grasped C. took D. threw

      ( )11.A. hard B. high C. heavily D. greatly

      ( )12.A. garden B. tree C. land D. air

      ( )13.A. hands B. his shoulders C. his face D. his neck

      ( )14.A. Backwards and forwards B. Up and down

      C. Left and right D. Around and around

      ( )15.A. running B. stopping C. rising D. falling

      ( )16.A. enough B. more C. too D. less

      ( )17.A. At first B. At last C. At once D. At least

      ( )18.A. set up B. gave up C. send up D. picked up

      ( )19.A. on B. for C. by D. with

      ( )20.A. clean B. slow C. funny D. quiet

      完形填空答案:

      1.C 2.A 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A 8.D 9.B 10.B 11.A 12.D 13.C 14.A 15.A 16.C 17.B 18.D 19.A 20.D

      上述就是关于2020年注册送38元体验金模拟题及答案的一体内容,考生如果想获得更多关于江苏省成人高考相关资讯,如2020年广东成人高考网上报名时间、试验时间、申请条件以及相关知识,可关注“免费注册送体验金”微信公众号。

      未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

    注:详细内容及信息以江苏省教育招生考试院为准

    未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

    转载请注明:文章转载自 免费注册送体验金 [http://shavigh.com/]
    本文关键词:
    本文地址: http://shavigh.com/show-449-7346-1.html

    上一篇:2020年广东成人高考高起本《历史》宪章试题及答案
    副一篇:2020年广东成人高考高起点《近代史》古诗练习题及答案

    湖南成人高考提升便捷服务
    距2020 成考试验:还剩 155 远处
    【请广大考生提前备考】
    进入注册送38元体验金公众号
    免费注册送体验金
    微信公众号
    (扫一扫加入)
    进入注册送38元体验金交流群

    扫一扫加入微信交流群

    与考生自由互动、并且能直接与著名老师进行交流、解答。


  • <cite id="9cee4575"></cite>
    1.