考生在线咨询

  • 专升本咨询
  • 高起专/基金咨询
  • 全校专业咨询
  • 申请费用咨询
  • 低学历高升专
  • 低学历高升本
  • 街上报名
  • 免费注册送体验金微信公众号 免费注册送体验金微信公众号
    归来顶部∧
    迎接访问免费注册送体验金 ! 基金网站为民间交流网站,第一为普遍考生提供报考指导服务,血站信息仅供学习交流使用,法定信息以江苏省教育考试院www.jseea.cn为准。
  • 咨询电话:0512-67311639
  • 刺探成考刺探成考
  • 在线课堂在线课堂
  • 成考视频成考视频
  • 读书中心读书中心
  • 知识分子学位知识分子学位
  • 选定分数线选定分数线
  • 都市:
  • 天津
  • 保定
  • 太原
  • 张家口
  • 银川市
  • 喀什
  • 济南
  • 淮阴
  • 衡阳
  • 南昌市
  • 东京
  • 宿迁
  • 滨州
  • 成考系统:
  • 湖南成人高考预报名系统
  • 选定查询
  • 贡献查询
  • 成考辅导
  • 申请结果查询
  • 成考党籍查询系统
  • 迎接关注微信公众号
  • 考生查询服务大厅
  • 考生交流群
  • 驾驶证打印入口
  • 到处位置: 免费注册送体验金 > 题目题库 > 高起专 > 正文

    2020年广东成人高考高起点《英语》宪章题及答案(1)

    2020-02-11 10:55:12   来源:免费注册送体验金    点击: 读书交流群+ 进入 微信公众号+ 关心
    笔者:赵先生
      【导读】想要到位2020年注册送38元体验金的校友,趁着现在时间可以优异的复习,累计跟着免费注册送体验金来看望2020年注册送38元体验金的模拟题及答案,更多2020成人高考模拟试题、2020成考经验等信息,请及时关注“免费注册送体验金”微信公众号获取!

      2020年广东成人高考高起点《英语》宪章题及答案(1)

      一、语音知识(共5小题;每题1.5成份,共7.5成份。)

      在下列每组单词中,有一番单词的划线部分与其他单词的划线部分的谐音不同。找出这个词,并把他前面的大写字母填入左边括号里。

      ( )1.A. group B. about C. found D. without

      ( )2.A. result B. decorate C. suggest D. impress

      ( )3.A. water B. what C. chalk D. almost

      ( )4.A. jacket B. radio C. change D. hate

      ( )5.A. then B. invent C. ever D. eve

      二、词汇与语法知识(共25小题;每题1.5成份,共37.5成份。)

      副每小题的四个选择项中,选定最佳的一项,并把他前面的大写字母填入左边的句号里。

      ( )6. A computer _______ think for itself; it must be told what to do.

      A. can’t B. couldn’t C. may not D. might not

      ( )7. Don’t smoke in the meeting-room, ________?

      A. do you B. will you C. can you D. could you

      ( )8. —Have you moved into the new house?

      —Not yet. The rooms ________.

      A. are being painted B. are painting C. are painted D. are being painting

      ( )9. Alexander Graham Bell invented ________ telephone in 1876.

      A. \ B. a C. the D. one

      ( )10. We ________ each other the best of luck in the examination.

      A. hoped B. wanted C. expected D. wished

      ( )11. ______! There’s a train coming.

      A. Look out B. Look around C. Look forward D. Look on

      ( )12.—Will somebody go and get Dr. White?

      —He’s already been _______.

      A. asked for B. sent for C. called for D. looked for

      ( )13._______ he was old and sick did the enemy set him free.

      A. Until B. Not until C. Unless D. When

      ( )14.—We haven’t heard from Jane for a long time.

      —What do you suppose ________ to her?

      A. was happening B. to happen C. has happened D. having happened

      ( )15. These players lost the game. They were ______ players.

      A. losing B. lost C. lose D. being lost

      ( )16. Mrs. Smith warned her daughter ________ after drinking.

      A. never to drive B. to never drive C. never driving D. never drive

      ( )17.—Do you know Jim quarreled with his brother?

      —I don’t know, ________.

      A. nor don’t I care B. nor do I care

      C. I don’t care neither D. I don’t care also

      ( )18.—How did you find your visit to the museum?

      —I thoroughly enjoyed it. It was _______ than I expected.

      A. far more interesting B. even much interesting

      C. so more interesting D. a lot much interesting

      ( )19. We couldn’t eat in a restaurant because _______ of us had ______ money on us.

      A. all; no B. any; no C. none; any D. no one; any

      ( )20. On Saturday afternoon, Mrs. Green went to the market, ______ some bananas and visited her cousin.

      A. bought B. buying C. to buy D. buy

      ( )21. These oranges taste ________.

      A. good B. well C. to be good D. to be well

      ( )22. The students ________ busily when Miss Brown went to get a book she _______ in the office.

      A. had written; left B. were writing; has left

      C. had written; had left D. were writing; had left

      ( )23. When and where to build the new factory _______ yet.

      A. is not decided B. are not decided

      C. has not decided D. have not decided

      ( )24. The secretary worked late into the night, ______ a long speech for the president.

      A. to prepare B. preparing C. prepared D. was preparing

      ( )25._______ any frogs when winter comes.

      A. You hardly can find B. Hardly you can find

      C. You can find hardly D. Hardly can you find

      ( )26.—The light in the office is still on.

      —Oh, I forgot ________.

      A. turning it off B. turn it off

      C. to turn it off D. having turned it off

      ( )27. The hero of the story is an artist in his ________.

      A. thirtieth B. thirty C. thirty’s D. thirties

      ( )28. No one can be sure ________ in a million years.

      A. what man will look like B. what will man look like

      C. man will look like what D. what look will man like

      ( )29. Without electricity human life _______ quite different today.

      A. is B. will be C. would have been D. would be

      ( )30. John was made _______ the truck for a week as a punishment.

      A. to wash B. washing C. wash D. to be washing

      参考答案

      一、语音知识

      1.A 2.A 3.B 4.A 5.D

      二、词汇与语法知识

      6.A 7.B 8.A 9.C 10.D 11.A 12.B 13.B 14.C 15.A 16.A 17.B 18.A 19.C

      20.A 21.A 22.D 23.A 24.B 25.D 26.C

      27.D 28.A 29.D 30.A

      上述就是关于2020年注册送38元体验金模拟题及答案的一体内容,考生如果想获得更多关于江苏省成人高考相关资讯,如2020年广东成人高考网上报名时间、试验时间、申请条件以及相关知识,可关注“免费注册送体验金”微信公众号。

      未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

    注:详细内容及信息以江苏省教育招生考试院为准

    未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

    转载请注明:文章转载自 免费注册送体验金 [http://shavigh.com/]
    本文关键词:
    本文地址: http://shavigh.com/show-447-7340-1.html

    上一篇:2020年免费送体验金的平台《政治经济学》宪章题及答案(1)
    副一篇:2020年注册送38元体验金高帮专语文词语辨识题及答案

    湖南成人高考提升便捷服务
    距2020 成考试验:还剩 155 远处
    【请广大考生提前备考】
    进入注册送38元体验金公众号
    免费注册送体验金
    微信公众号
    (扫一扫加入)
    进入注册送38元体验金交流群

    扫一扫加入微信交流群

    与考生自由互动、并且能直接与著名老师进行交流、解答。